Otvoren poziv za besplatne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za mlade bez posla

Otvoren poziv za besplatne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za mlade bez posla

Centar za omladinski rad (CZOR) otvorio je poziv za besplatne šestomesečne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za nezaposlene mlade ljude.

Poziv je otvoren do 30. septembra za sve zainteresovane iz Novog Sada i okoline, a prijavljivanje se vrši onlajn, putem sajta

Obuke imaju za cilj povećanje zapošljivosti mladih, a u ponudi su dva programa: program digitalnog marketinga i program programiranja mobilnih aplikacija. Kurs digitalnog marketinga ne zahteva prethodno znanje, dok programiranje za mobilne aplikacije podrazumeva osnovno poznavanje programiranja. Oba programa obuhvataju kurs digitalnih veština, kurs prenosivih veština, karijerno vođenje i savetovanje, kao i javni događaj upoznavanja sa predstavnicima različitih IT firmi iz Novog Sada, a koji će se realizovati u periodu od novembra 2021. godine do maja 2022. godine.

Obuke iz programiranja i digitalnog marketinga su deo projekta pod nazivom My Career From Zero to Hero (Moja karijera na putu do heroja) osmišljenog za nezaposlene mlade ljude koji žele da steknu veštine potrebne da se zaposlenje u IT sektoru.


Program je finansiran od strane Evropske Unije, a njegovu implementaciju podržavaju Vlada Švajcarske u okviru projekta "Znanjem od posla – E2E", koji ispred Vlade Republike Srbije, sprovodi Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva (SIPRU), Grad Novi Sad i Omladinska prestonica Evrope Novi Sad (OPENS).

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan