Otvorena druga "Lidlova" prodavnica u Novom Sadu

Otvorena druga "Lidlova" prodavnica u Novom Sadu

Kako javljaju iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada, Miloš Vučević prisustvovao je danas otvaranju druge prodavnice kompanije "Lidl" u Novom Sadu, a tim povodom je prezentovan i budući mobilijar za decu u okviru postojeće zone za odmor i to na prostoru koji je zajednički uređen sa Gradom.

Novootvoreni objekat se nalazi u Ulici Jovana Hranilovića broj 50.

– Dobro je da niču novi poslovni i prodajni prostori, posebno u jednom delu grada koji je do sada bio poprilično zapušten, a danas ima novi kvalitet i pruža građanima raznovrsan sadržaj. Posebno smo ponosni na ono što smo mi kao Grad uradili investirajući 93 miliona dinara u radove u Ulici Jovana Hranilovića i na potezu Bulevara Jaše Tomića. Nisu u pitanju samo spolja vidljive promene na bolje, već su menjane i stare azbestne vodovodne cevi i dovedena je moderna infrastruktura u ovaj kraj. Zajedno ćemo sa "Lidlom", kao društveno odgovornom kompanijom, urediti prostor ispred prodajnog objekta, obogatiti ga raznim sadržajima, poput urbanog mobilijara i dečjeg igrališta, koji će služiti građanima za okupljanje i druženje – rekao je gradonačelnik Vučević.


Prisutne su pozdravili i rukovodilac Кorporativnih komunikacija "Lidl Srbija" Martina Petrović, kao i rukovodilac Nekretnina "Lidl Srbija" Jelena Španović. One su istakle da se nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvara deseta prodavnica u Beogradu i druga u Novom Sadu.


Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od 1.600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači "Lidlov" neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.

Oceni vest:
7
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • dusan

  pre 1010 dana i 29 minuta

  Velika prevara sa Lidlom....

  Oceni komentar:
  12
  6