Otvorena tribina "Šta ima novo na ulici" u četvrtak u Kineskoj četvrti

Otvorena tribina "Šta ima novo na ulici" u četvrtak u Kineskoj četvrti

U sklopu meseca novembra kao meseca borbe protiv bolesti zavisnosti, Udruženje za pomoć zavisnicima Restart iz Novog Sada uz podršku Omladinske prestonice Evrope – OPENS2019 održaće otvorenu tribinu pod nazivom "Šta ima novo na ulici".

Tribina će se održati u četvrtak, 30. novembra, u Omladinskom klubu OpeNS u Kineskoj četvrti (Bulevar Despota Stefana 5), a početak je najavljen za 18 časova..

Kako se navodi u pozivu, tema otvorene tribine je "Šta ima novo na ulici", a sa ciljem pregleda trenutne slike koju možemo videti na novosadskim ulicama po pitanju bolesti zavisnosti od droga i drugih psihoaktivnih supstanci. 

- Pozivamo sve mlade da svojim učešćem u otvorenoj diskusiji doprinesu poboljšanju pristupa problematici sa ciljem boljeg, lepšeg i zdravijeg života među mladima u našem gradu – poručuju organizatori.

Učesnici ispred Restarta su Boris Štrbac i Kristina Kostić. Oboje su dugogodišnji aktivisti u pomoći zavisnicima i na prevenciji bolesti zavisnosti od droga i psihoaktivnih supstanci.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan