"OTVORENA VRATA": Besplatni pregledi u nedelju na Limanu 4 i u KCV-u

"OTVORENA VRATA": Besplatni pregledi u nedelju na Limanu 4 i u KCV-u

Dom zdravlja "Novi Sad" pridružuje se akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod nazivom "Otvorena vrata" koja se održava u nedelju, 7. aprila, u svim većim zdravstvenim ustanovama u zemlji u periodu od 8 do 16 časova.

U okviru Službe opšte medicine svi zainteresovani građani moći će da na prvom spratu ambulante na Limanu 4 urade EKG i izmere krvni pritisak.

Iz Doma zdravlja "Novi Sad" napominju da za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, te dodaju da je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje i to u periodu od 8 do 10 da bi dobili redni broj za pregled, kako ne bi dugo čekali već došli u dogovoreno vreme.

U Kliničkom centru Vojvodine, istog dana, takođe će biti organizovan "Dan otvorenih vrata", te će tom prilikom svi građani, pa i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći da obave ORL preglede i provere nivo šećera u krvi na polikliničkom odeljenju Klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata, u vremenu od 8 do 16 sati. 

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan