"OTVORENA VRATA": Besplatni pregledi u nedelju u ambulanti na Limanu 4

"OTVORENA VRATA": Besplatni pregledi u nedelju u ambulanti na Limanu 4

Dom zdravlja “"Novi Sad" pridružuje se akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod nazivom "Otvorena vrata", koja se održava u nedelju 28. januara 2018. godine u svim većim zdravstvenim ustanovama u zemlji, u periodu od 8 do 16 časova.

Svi zainteresovani građani moći će da urade mamografske i ultrazvučne preglede gornjeg abdomena u prizemlju objekta Liman IV, na odeljenju RTG dijagnostike.

Građani zainteresovani za ultrazvučni pregled gornjeg abdomena ne bi trebalo da jedu i piju najmanje 4 do 6 sati pre pregleda.

Mamogarfije će se raditi ženama starijim od 40 godina, a koje unazad dve godine i više, nisu radile ovaj pregled.

Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, te je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje, poručuju iz Doma zdravlja "Novi Sad".

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Tanja

  pre 596 dana i 9 sati

  Sve to lepo zvuci,samo sto nigde niste naveli da treba doci ujutru u 7 i cekati na broj.Mene licno su vratili jer nisam imala broj iako sam dosla pre 15 h,a bilo je jos dvoje pacijenata.A rekli su da rade od 8-16h.

  Oceni komentar:
  0
  1
klinika za ginekologiju i akušerstvo opens distrikt gradsko groblje Novo naselje servisne informacije novi sad elektrovojvodina bez vode policija Isključenje struje sahrane bebe raspored sahrana i ispraćaja horoskop novosadska policija novorođenčad novosadsko porodilište opens 2019 sahrane novi sad isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje izmena režima saobraćaja servisne informacije raspored sahrana novi sad novosađani bez struje betanija jkp