Otvoreno novo SBB ekskluzivno prodajno mesto u Novom Sadu

Otvoreno novo SBB ekskluzivno prodajno mesto u Novom Sadu

Kompanija SBB danas je predstavila novi koncept ekskluzivnih prodajnih mesta u Novom Sadu i otvorila vrata renoviranog objekta na Bulevaru oslobođenja 62.

Kroz novi koncept koji kombinuje vrhunsku inovativnu tehnologiju i moderan dizajn, SBB je omogućio svim posetiocima još bolje korisničko iskustvo.

Korisnici su nam već 20 godina na prvom mestu i zbog toga smo odlučili da nakon Beograda i u Novom Sadu otvorimo jedan ovakav objekat. Sada će Novosađani uz sistem digitalnog upravljanja redovima, koji smo prvi put uveli u našem prodajnom mestu, moći da pre svega brzo, jednostavno i bez čekanja, dobiju sve informacije i usluge – rekla je Ksenija Bulatović, direktor Sektora za rezidencijalnu prodaju SBB kompanije.


Svakog radnog dana od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 19h, vrata najluksuznije opremljenog SBB prodajnog mesta u Novom Sadu otvorena su za sve koji žele da se od iskusnih agenata upoznaju sa SBB ponudom, isprobaju EON platformu, EON Kids, EON Connect, TIDAL, saznaju sve o superiornom SBB internetu i izmire svoje obaveze.


Novi Sad je postao prvi SBB GIGA grad
2017. godine u kom su korisnici dobili internet brzine do 1Gbps, nakon čega je SBB GIGA mreža samo u Vojvodini proširena na Suboticu, Sombor i Pančevo. Uskoro će superiorne brzine interneta i digitalna televizija stići u Vršac i Zrenjanin, budući da je digitalizacija ovih gradova u toku.

United Grupa, u okviru koje posluje SBB, i na drugim tržištima u Jugoistojčnoj Evropi uvodi novi ekskluzivni koncept prodajnih mesta.

Promotivni tekst

Oceni vest:
6
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marko

  pre 567 dana i 11 sati

  Gledam, uvek red ispred SBB-a, kao da niko nije čuo za onlajn plaćanje. Napravite nalog i bukvalno za 5 sekundi platite račun.

  Oceni komentar:
  3
  9