Otvoreno novosadsko dopisništvo Danasa kao doprinos "Zlatnom dobu"

Otvoreno novosadsko dopisništvo Danasa kao doprinos "Zlatnom dobu"

U Spensu su u subotu 22. decembra svečano otvorene nove prostorije dopisništva lista Danas.

Veliki broj gostiju pozdravio je glavni urednik Dragoljub Draža Petrović  koji je u šali kazao da se radi o jednoj od najvećih investicija u ovom delu Sportsko poslovnog centra "Vojvodina".

- To je u okviru akcije 500 dopisništva danasa u 500 gradova i ujedno naš doprinos otvaranju novih radnih mesta. Želimo doprineti sveopštem boljitku i zlatnom  dobu – rekao je Petrović.


Prisutnima se obratio i novinar Radovan Balać koji je primetio da današnja situacija u društvu, politici, ali i stanje u kojima se nalaze nezavisni mediji, prilično podseća  na period devedesetih.

- Ali ima i nekih razlika, kod Koraksa se promenio glavni junak. Jedan je otišao, a drugi koji je tada bio ministar sada je šef orkestra, ili bande – kazao je Balać i pozvao čitaoce da ostanu verni listu Danas, kao što će oni ostati verni njima.

Građani su za kupljeni primerak Danasa dobili besplatnu knjigu po izboru. Takođe, prodavali su se i Koraksovi kalendari za 2019. godinu pod naslovom  "Zlatno doba". Iako je čuveni karikaturista bio najavljen, zbog bolesti je bio sprečen da dođe, pa su mu Novosađani poručili da ozdravi što pre.


Pored čitalaca, otvaranju su prisustvovale i mnoge javne ličnosti i intelektualci, kao i kolumnisti Danasa. Mogli su se videti  Mihail Ramač, Aleksej Kišjuhas, Aleksandar Popov, Laslo Vegel, Mikloš Biro, Bora Erdeljan, ali i mnogi drugi.

Dopisništvo lista Danas u Novom Sadu nalazi se na prvom spratu Spensa, lokal I-41 (ulaz iznad Univera).

Oceni vest:
7
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan