Otvoreno privremeno parkiralište na Podbari (FOTO)

Otvoreno privremeno parkiralište na Podbari (FOTO)

Od danas, 2. marta 2020. godine, građani mogu da koriste privremeno parkiralište na Podbari, javljaju iz JKP "Parking servis".

Zbog radova koji se izvode u tom delu grada zatvoreno je nekoliko ulica u okolini Ulice Dušana Vasiljeva, što je rezultiralo i manjim brojem parking mesta za građane koji žive na Podbari.


JKP "Parking servis" je zato u proteklih dvadesetak dana, na potezu između srednjoškolskog doma "Brankovo kolo" i OŠ "Đura Daničić", uredilo prostor i napravilo privremeno parkiralište, za sve sugrađane koji teže dolaze do parking mesta u ovom delu grada.Kako navode u tom gradskom preduzeću,  sada se slobodno može reći da su od jedog zapuštenog prostora, zaraslog u šiblje i prepunog otpada i šuta, radnici "Parking servisa" napravili lep prostor koji će građanima služiti za parkiranje. Parking je privremenog karaktera i služiće građanima dok traju radovi i uređenje ovog dela grada.– Zbog radova koji se već izvode na Podbari, a planirani su i ozbiljni radovi u Ulici Marka Miljanova, želeli smo da olakšamo parkiranje našim sugrađanima i zato smo uredili ovaj prostor koji je bio više nego zapušten. Kao gradsko komunalno preduzeće mi smo u službi građana i želimo da gde je god to moguće olakšamo svakodnevni život naših sugrađana vezan za probleme sa parkiranjem, pa smo ovim radovima od jedne urbane "džungle" došli do parking prostora. Parking je privremenog karaktera, naravno nije pod naplatom, ali će sigurno pomoći i omogućiti građanima da na ovom prostoru nađu parking mesto" –
kaže direktor "Parking servisa" Stevan Lugonja.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan