Ova tri horoskopska znaka ne možete prevariti

Ova tri horoskopska znaka ne možete prevariti

Oni spadaju u najintuitivnije horoskopske znake koji predosete svaki problem i "namirišu" laž.

 

Škorpija 

Škorpije imaju izražen osećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve duboko proživljavaju, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa zato nekada neće da poslušaju sebe, što se najčešće dešava kada je u pitanju ljubav. 

Strelac 

Kod Strelčeva je intuicija relativno pod "zatišjem" dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji, koja može biti jako snažna. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu - intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar. 

Ribe 

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto - važan događaj koji će uslediti ili neke stvari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome što predosećaju. Moto im je "ja osećam", koji zapravo opisuje njihovu sposobnost.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan