Ovaj znak u horoskopu je najviše proračunat

Ovaj znak u horoskopu je najviše proračunat

Poseduju analitički um koji do najmanjih tančina analizira sve i obrađuje.

Oni ništa ne prepuštaju slučaju. Nasuprot tome, sve dobro planiraju i postavljaju na svoje mesto. Upravo zbog toga, za njih važni da su veoma tačni i proračunati. 

U pitanju je, naravno, Devica. 

Kod Device nikada nećete videti neki propust, jednostavno ne postoji mogućnost da im se to dogodi. Dobro planiranje se sastoji od podele i rastave na sitne deliće, kako bi bez greške nešto odradili. 

U tome im u velikoj meri pomaže fotografsko pamćenje. Ova jaka logička inteligencija ih stavlja ispred drugih znakova, ali ih često dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. 

Samim tim, Device su užasno nepoverljive prema svom partneru. Zbog toga veoma brzo počinju da ga guše, pokazuju svoju posesivnost i ljubomoru. U stanju su da na sve načine proveravaju svog partnera, čak i ako prelaze granice normalnog.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

matičar novi sad servisne informacije novi sad isključenja struje jkp novosadska toplana sahrana isključenje vode detelinara Elektrodistribucija Novi Sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode novorođenčad horoskopski znaci servisne informacije jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija nevreme horoskop gradsko groblje Isključenje struje raspored sahrana novi sad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište bez struje elektrovojvodina sahrane Vreme u Novom Sadu bebe