Ove tekstove ste najviše čitali na portalu mojnovisad.com u 2015.

Ove tekstove ste najviše čitali na portalu mojnovisad.com u 2015.

Godina 2015. biće upamćena po mnogo čemu, a jedna od stvari koja je obeležila, jeste i pokretanje portala mojnovisad.com.

U moru vesti i tekstova koje smo objavili u godini za nama, neki su se izdvojili. Nakon što smo vam juče predstavili 20 najboljih fotografija naših fotoreportera, danas vam donosimo i najčitanije tekstove u 2015. Oni koji su ih već pročitali, mogu da se podsete, a oni koji nisu, ovo je idealna prilika da isprave tu grešku.

 

Olja Bećković: Posisali su nam krv, Srbijom bauljaju horde depresivnih zombija!

Sa čuvenom voditeljkom pričali smo na konferenciji "Book Talk" o cenzuri u medijima, stanju u državi, "Utisku nedelje"...

Kokan Mladenović: Ovoliko zlo mora biti ugušeno u krvi, ’90-te su došle na naplatu

Kokan je zbog ovog intervjua završio na saslušanju u policiji, a protiv njega je podneta i tužba za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti. Dovoljno da kliknete na link iznad i pročitate šta je sve poznati reditelj rekao za mojnovisad.com.

Nova novosadska kasta: Kako žive IT inženjeri i programeri

Oni su obrazovani, mnogo rade i pristojno žive od svoje zarade. Vole svoj posao, a uslovi u kojima rade su po najvišim svetskim standardima. Mogu da priušte sebi kredit za kola, ili stan, i da svaki godišnji iskoriste za neko putovanje. Nisu bogati, ali žive normalno u Srbiji.

Dr Ranko Rajović: Nema znanja od bubanja

Dr Rajović iza sebe ima dva mandata na mestu predsednika Mense Srbije. Lekar specijalista interne medicine, stručno se bavi neuroendokrinologijom i REM fazom spavanja, a kroz Mensu postao je autor programa kreativnog učenja koji se danas primenjuje u 14 država Evrope.

Druga strana EXIT-a: Ograđeni u žicu najavljuju tužbu

Vlasnicima nekoliko lokala i ateljea smeštenih na Petrovaradinskoj tvrđavi, u uličici koja spaja rege binu i terasu hotela „Leopold I“ tokom prošlogodišnjeg izdanja Exita onemogućen je rad, zahvaljujući činjenici da su ih organizatori festivala u potpunosti zatvorili žičanom ogradom.

Nenad Pagonis: Poštuju me čak i mangupi sa Detelinare

Čovek gvozdenih pesnica, šahista, gitarista, pevač, roker, bajker, sa osam titula svetskog prvaka u kik-boksu - četiri amaterske i četiri profesionalne svetske titule.

ČISTA EGZOTIKA: Priručnik za ponašanje u izlascima u Novom Sadu

Tekst koji vam je otkrio sve ono što treba da znate pre nego što se uputite u noćni provod u Novom Sadu.

Marko Vidojković: Srbi su dupeuvlakači i to je neizlečivo!

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih srpskih pisaca mlađe generacije i ovoga puta bez dlake na jeziku.

Sklanjajte decu: Hitne duhovne potrebe u pešačkoj zoni!

Šetači, koji su se krajnje neuviđavno našli na putu automobila u pešačkoj zoni, bili prinuđeni da se po hitnom postuku sklanjaju ispered automobila duhovnika koji su, valjda zbog njihove izuzetni važnosti, očekivali rašćišćen put.

Rale Milenković: Možeš da pucaš sebi u m..., ali to neće promeniti društvo

Glumac o umetnosti, situaciji u srpskom društvu, kulturi i položaju "malog čoveka" u današnjem vremenu.

Rambo Amadeus: Diktatura se drži samo na poltronskim nogama

Sa Rambom nikad nije dosadno, a tako je bilo i u razgogovoru za naš portal. Svetski mega car je briljirao u skladu sa titulom koju nosi.

Čitamo se i u Novoj godini!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan