Ovi horoskopski znaci nikad neće imati novca

Ovi horoskopski znaci nikad neće imati novca

Sigurno poznajete jednu osobu koja više troši nego što zarađuje. Njihova finansijska organizovanost jednostavno ne postoji. Oni su uvek bez dinara u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom nisu potrebne.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju s novcem. 

Strelac

Strelčevima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo. Umesto da štede novac, oni ga troše na "istraživanje sveta", pa čak ako je to istraživanje okretanje runde u obližnjem kafiću. Strelčevi se vode onom da "živiš samo jednom", čak i ako to znači da će poslednjih nedelju dana u meseci biti doslovno dinara u džepu.

Vaga

Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lenje pri sastavljanju finansijskog plana, što ih često dovede do problema. Njih to preterano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno da budu prihvaćene i voljene.

Blizanci

Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provode i nepotrebne luksuzne stvari. Oni vole ostave utisak da su dobri sa šuškama u novčaniku čak i kada to nije slučaj, što ih na kraju meseca dovede do minusa na računu i uvali u dugove.  

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan