Ovi horoskopski znaci umeju da budu bezosećajni

Ovi horoskopski znaci umeju da budu bezosećajni

Ako je verovati horoskopu, ovi horoskopski znaci ističu se kad je u pitanju bezosećajnost.


Rak

Zašto Rakovi znaju da budu tako hladni? Ako su bili povređeni ili ih je neko na neki način izdao, mogu da postanu vrlo bezosećajni. Umeju da se ponašaju kao da je za njih "mrtva" osoba koja ih je razočarala.

Jarac

Jarčevi kao da nemaju osećanja a ljude koje ih pokazuju smatraju slabićima. Više vole da se o njima misli kao o praktičnim i ambicioznim osobama. Vole da koriste druge ljude za vlastitu dobit i ne osećaju žaljenje.

Devica

Postoje trenuci kada Device stvarno veruju da su najpametnije i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao one. Budući da su toliko fokusirane na ono šta im se događa u glavi, ponekad mogu da zanemare ono što im se događa u srcu. Druge ljude će nervirati pametovanjem i perfekcionizmom kojem teže.

Blizanci

Blizanci mogu da budu nepredvidivi – u jednom trenutku se čine dragi i prijateljski raspoloženi, u drugom su hladni i bezosećajni. Ako ih povredite, neće ih biti briga za vas i zatvoriće se kad pokušate s njima da razgovarate.

Vodolije

Ne vole da se bave tuđim problemima i žele to da izbegnu pod svaku cenu. Njima nemojte ići kad vam treba rame za plakanje. Ako ste pogrešili, to je na vama jer u srcu vodolije nema mesta za empatiju.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan