Ovo su znaci da vaša veza ima budućnost

Ovo su znaci da vaša veza ima budućnost

Terapeutkinja Peti Brajton kaže da ukoliko je posle nedelja udvaranja i sanjarenja "pala" prva svađa, znači da ste na dobrom putu. To je znak da ste ušli u stvarnu vezu. Rasprave su sastavni deo partnerskih odnosa

Ako ste se zaljubili i lepo vam je sa partnerom, ali niste sigurni da li je ta veza ozbiljna, pokušajte da je analizirate na osnovu nekoliko parametara. Terapeutkinja Peti Brajton kaže da ukoliko je posle nedelja udvaranja i sanjarenja "pala" prva svađa, znači da ste na dobrom putu.

- To je znak da ste ušli u stvarnu vezu. Rasprave su sastavni deo partnerskih odnosa i ako ih nema, nešto nije kako treba - tvrdi Peti.

Terapeutkinja kaže da bi posle dva meseca viđanja partner trebalo da vas predstavi prijateljima kao svoju devojku. Ako to ne učini, znači da vezi nedostaje potencijal za ozbiljnu priču. Posle trećeg meseca već bi trebalo da prestanete da se pretvarate da uživate u gledanju fudbalskih utakmica sa njim, jer ćete tako pre "olabaviti" odnos umesto da ga učvrstite.

- U početku je u redu da to radimo, jer ne želimo da rizikujemo da ga izgubimo, a kada shvatimo da je odnos stvaran i pravi, ne bojimo se da kažemo što nam je stvarno na srcu, šta nam prija, a šta ne - kaže Brajtonova.

Terapeutkinja smatra da je posle pola godine zabavljanja prigodno da vas partner pozove na prijateljevo venčanje, a posle devet meseci na porodično okupljanje. Ukoliko to izostane, veza verovatno nema budućnost.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan