Pacijentkinja napala doktoricu u ambulanti u Novom Sadu

Pacijentkinja napala doktoricu u ambulanti u Novom Sadu

Dr Nada Šarčević napadnuta je u svojoj ordinaciji u novosadskoj ambulanti ''Jovan Jovanović Zmaj'' 28. februara, a kako saznaje ''Blic'', nju je od besne pacijentkinje u ordinaciji spasao lekar stažista.

Nadležni iz Doma zdravlja ''Novi Sad'' potvrdili su da se incident dogodio uz napomenu da je to samo još jedan u nizu fizičkih i verbalnih napada na njihove kolege.

- Dr Nada Šarčević primila je preko reda jednu pacijentkinju kojoj je bio potreban uput i ona ju je prvo vređala, a zatim i fizički napala, tako što ju je uhvatila za bradu preko stola i počela je stezati. Kolega stažista je na sreću bio u ordinaciji i sprečio je pacijentkinju u nameri da više povredi doktorku. Odmah su obavešteni obezbeđenje i policija, koja je uzela izjave od vinovnika incidenta i o tom slučaju obavešten je i tužilac – rečeno je za ''Blic'' u Domu zdravlja ''Novi Sad''.

Iz te institucije podsećaju da je ubrzo nakon tog incidenta 4. marta u popodnevnim satima u istoj ambulanti u Odseku za bolesti zavisnosti pacijent R. K. napao dr Milenu Golubski, kada je došao po metadonsku terapiju.

Više o tom incidentu možete počitati OVDE.

 

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina jkp novosadska toplana institut batut betanija EPS sahrane bebe bez vode Novosadska toplana havarija na vodovodu telep bez struje isključenja struje Miloš Vučević gradsko groblje jkp lisje servisne informacije novi sad novorođenčad novosadsko porodilište porodilište kaleidoskop kulture almaško groblje dunav gradonačelnik Miloš Vučević radosne vesti servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad horoskopski znaci horoskop