Pacijentkinja napala doktoricu u ambulanti u Novom Sadu

Pacijentkinja napala doktoricu u ambulanti u Novom Sadu

Dr Nada Šarčević napadnuta je u svojoj ordinaciji u novosadskoj ambulanti ''Jovan Jovanović Zmaj'' 28. februara, a kako saznaje ''Blic'', nju je od besne pacijentkinje u ordinaciji spasao lekar stažista.

Nadležni iz Doma zdravlja ''Novi Sad'' potvrdili su da se incident dogodio uz napomenu da je to samo još jedan u nizu fizičkih i verbalnih napada na njihove kolege.

- Dr Nada Šarčević primila je preko reda jednu pacijentkinju kojoj je bio potreban uput i ona ju je prvo vređala, a zatim i fizički napala, tako što ju je uhvatila za bradu preko stola i počela je stezati. Kolega stažista je na sreću bio u ordinaciji i sprečio je pacijentkinju u nameri da više povredi doktorku. Odmah su obavešteni obezbeđenje i policija, koja je uzela izjave od vinovnika incidenta i o tom slučaju obavešten je i tužilac – rečeno je za ''Blic'' u Domu zdravlja ''Novi Sad''.

Iz te institucije podsećaju da je ubrzo nakon tog incidenta 4. marta u popodnevnim satima u istoj ambulanti u Odseku za bolesti zavisnosti pacijent R. K. napao dr Milenu Golubski, kada je došao po metadonsku terapiju.

Više o tom incidentu možete počitati OVDE.

 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zdravlje bez vode bebe bez struje novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode betanija novi sad servisne informacije novi sad novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija Mika Antić glaukom Isključenje struje milorad kapor matičar građanski protesti elektrovojvodina klisa Miroslav Antić telep vremenska prognoza jkp čistoća novosađani Elektrodistribucija Novi Sad