Panoramski autobus ponovo na novosadskim ulicama

Panoramski autobus ponovo na novosadskim ulicama

Razgledanje će trajati od 45 do 60 minuta, polasci su kod Uspenske crkve, a maršruta ture je: Polazak kod Uspenske crkve, Jevrejska ulica, Bulevar Oslobođenja, most Slobode, sremskom stranom do Petrovaradina, most Duga, Bulevar Mihajla Pupina, Uspenska crkva.

Nakon promotivnih turi turističkog autobusa za panoramsko razgledanje grada, održanih početkom jula u toku trajanja festivala Youth Fair i Exit, nastavlja se organizacija kružne ture panoramskog razgledanja grada „Lastinim“ otvorenim autobusom, navela je Turistička organizacija Novog Sada na svom Fecebook profilu. 

Podsetimo ove ture su izazvale veliko interesovanje, ali su Novosađani bili neprijatno iznenađeni činjenicom da su autobusi bili brendirani prepoznatljivim simbolima Beograda.  
TONS ne navodi da li će autobus za nove ture biti brendiran novosadskim simbolima, a prvi polazak je u petak 31. jula u 19 sati, a naredni u subotu, 1. avgusta u 19 sati, u sredu, 5. avgusta u 10 sati. Nakon toga, nastavlja se tokom celog avgusta realizacija tura uz minimun 10 učesnika, svake srede od 10 sati i svakog petka i subote od 19 sati.
Iz TONS-a navode da će razgledanje trajati od 45 do 60 minuta, polasci su kod Uspenske crkve, a maršuta ture je: Polazak kod Uspenske crkve, Jevrejska ulica, Bulevar Oslobođenja, most Slobode, sremskom stranom do Petrovaradina, most Duga, Bulevar Mihajla Pupina, Uspenska crkva.

Turistička organizacija Grada Novog Sada obezbedila je turističke vodiče koji će tokom trajanja razgledanja, na srpskom i engleskom jeziku dati informacije posetiocima o kulturi, istoriji i arhitekturi Novog Sada. Cena karte je za ovu turu će iznositi 500 dinara za odrasle i 300 dinara za decu (deca do 7 godina ne plaćaju), a moći će da se kupe u poslovnici TA “Lasta” na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus. Kontakt telefon za informacije je 021/661-0324 i 021/661-0315, mail adresa .

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan