"Parking servis" se ogradio od neovlašćene stranice na Fejsbuku

"Parking servis" se ogradio od neovlašćene stranice na Fejsbuku

JKP "Parking servis" javno se ogradilo od stranice "U službi građana – Parking Servis", pokrenute na društvenoj mreži Fejsbuk, javljeno je na sajtu ovog gradskog preduzeća.

Kako se navodi u saopštenju, na pomenutoj stranici neovlašćeno se pojavljuju obeležja ovog javnog preduzeća, što, kaže se, dovodi u zabludu građane i korisnike Fejsbuka da je u pitanju zvaničan profil JКP "Parking servis".

- U tom smislu, pokrenuli smo postupak kod nadležnih organa kako bi bile preduzete zakonom predviđene mere za ukidanje ove stranice i utvrđivanje odgovornosti za zloupotrebu identiteta Preduzeća. Sva javna i medijska komunikacija našeg Preduzeća odvija se preko Službe za odnose sa javnošću, te apelujemo na korisnike naših usluga da sve informacije vezane za delatnost i aktivnosti JКP "Parking servis" potraže na zvaničnoj prezentaciji Preduzeća poručuje se na kraju saopštenja.

Kako se pretpostavlja, do ovakve reakcije "Parking servisa" došlo je nakon što je na Fejsbuk stranici "U službi građana – Parking Servis" objavljena fotografija gomile kovanog novca, navodno snimljena ispred šaltera "Parking servisa", a koju su pojedini portali preneli uz napomenu da je jedan od građana "sićom" sa slike želeo da plati kaznu zbog uklanjanja vozila koje je bilo nepropisno parkirano.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan