Parkirališta u Miše Dimitrijevića i Tolstojevoj od danas u režimu "plave zone"

Parkirališta u Miše Dimitrijevića i Tolstojevoj od danas u režimu "plave zone"

JKP "Parking servis" saopštava...

Na osnovu Rešenja Gradske Uprave za saobraćaj i puteve, u organizovani sistem naplate parkiranja ulaze Ulica Miše Dimitrijevića (od Puškinove do Hopovske ulice), kao i Tolstojeva ulica (od Puškinove do Hopovske ulice).

Navedena parkirališta nalaze se u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja. Parkiranje, po ceni od 44,00 dinara za sat vremena, može se platiti slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212, ili kupovinom "greb-greb” parking parte na kiosku.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu, po ceni od 130,00 dinara na mesečnom nivou. Stanarske karte se izdaju na Blagajni JKP "Parking servis" u Ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske karte potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Takođe, uplata se može izvršiti i elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska na Blagajnu JKP "Parking servis". Aplikaciji se može pristupiti na internet adresi www.parkingns.rs, u odeljku ePPK.

Za sve dodatne informacije građani mogu da kontaktiraju JKP "Parking servis" pozivom na brojeve: 021/472 41 40 i 0800/021 104.

Oceni vest:
2
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan