Penzionerka iz Novog Sada opet "razvalila" u kvizu

Penzionerka iz Novog Sada opet "razvalila" u kvizu

Ljiljana Radulović Dimitrov, profesorka u penziji, pre mesec i po dana iznenadila je i oduševila gledaoce kviza "Potera" kada se upisala kao prva žena i drugi takmičar koji je uspeo da odbrani 700.000 dinara.

Ovaj put je briljirala u kvizu "Stigni me ako znaš" i kući odnela više od pola miliona dinara.

Ljiljana Radulović Dimitrov ima 67 godina, godinama je predavala ustav i pravo u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu, koju je i sama pohađala. 

U drugoj emisiji nove sezone "Potere" imali smo prilike da upoznamo ekipu koja je osvojila 920.000 dinara, a toj sumi najviše je doprinela upravo Ljiljana koja je najviše novca donela u zajedničkoj kasi. Preksinoć je bila takmičarka kviza "Stigni me ako znaš" koji se emituje na RTS-u pa je i ovde uspela da pobedi čak tri profesora i kući odnese iznos od 550.000 dinara, piše Noizz.

Ona je znala odgovore na gotovo sva pitanja, jednog takmičara je izbacila iz igre, a kada je došla na pet pitanja do kraja, dala je odgovore na sve za manje od 30 sekundi. Samouverena i svesna svog znanja nije bila iznenađena što je baš ona pobedila.

Sačekala ju je finalna igra u kojoj je morala sama da brani osvojeni iznos i da odgovori tačno na četiri pitanja za 30 sekundi pa da odnese kući osvojeni novac, vaučer za Zlatibor i električni trotiner. Reklo bi se da ni ovo nije za nju bio veliki izazov budući da je bez greške odmah sve odgovorila tačno.

Pored "Potere" učestovovala je i u Slagalici pre nekoliko godina a, kako kaže, nikad se ne prijavljuje za kvizove.

Mene prijave moji ukućani, a ja se ne femkam puno nego dođem i pobedim – rekla je ona na kraju ovog sjajnog učešća, a prenosi Noizz.

Oceni vest:
40
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dobrila Tapavica

  pre 380 dana i 33 minuta

  Čestitam poštovana profesorka,drago mi je za vaš.Brilijantan uspeh znanja,bilo bi dobro vas kako god uključitii da prenosite to znanje,deci sadašnjih generacija.Srdačan pozdrav.Dobrila Tapavica.Novosađanka.

  Oceni komentar:
  3
  40
 • Dudaw

  pre 379 dana i 22 sata

  Bravo novosadjanko.

  Oceni komentar:
  1
  20
 • Mile

  pre 378 dana i 4 sata

  Dobrila "Dukat"jesi li to Ti?

  Oceni komentar:
  0
  1