"Pešačimo u prirodi": U nedelju 6. maja šetnja od Bukovca do Paragova

"Pešačimo u prirodi": U nedelju 6. maja šetnja od Bukovca do Paragova

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada i "Vilina vodica" iz Bukovca u nedelju organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Planirana staza je: Bukovac – Masna ćupa – Iriški venac – Paragovo.

Polazak je zakazan u 8.30 časova autobusom broj 64 za Bukovac. Autobus kreće sa stajališta ispred železničke stanice u Novom Sadu.

Staza je talasasta sa blagim usponima, dužine oko 16  kilometara, navodi se u pozivu.

Na Masnoj ćupi, odaće se pošta osnivačima prvog planinarskog društva u Vojvodini.

Akciju će voditi Bogdan Sudžum (064/1759322) i Milka Rapajić (064/8390087), od kojih se mogu dobiti detaljnije informacije.

Učesnicima i učesnicama se preporučuje da se obuku lako, slojevito i da u rancu uvek imaju rezervnu presvlaku i zaštitu od padavina.

Novi učesnici na startu neka se prijave vodiču radi dobijanja potrebnih uputstava, kako bi se staza lako savladala i dan proveden u prirodi ostao u lepom sećanju, navode organizatori.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode horoskop bez struje novosadsko porodilište novorođenčad vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana isključenje vode servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad gradsko groblje isključenja struje betanija elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu servisne informacije sahrane Isključenje struje plato spensa maturanti Spens bebe RHMZ raspored sahrana novi sad novosađani vremenska prognoza novi sad