Pet saveta: Kako da privučete onog pravog

Pet saveta: Kako da privučete onog pravog

Svako životno doba nosi svoje ljubavne čari, ali dođe vreme kada vam je potrebno da se skrasite pored voljene osobe i da pronađete onog pravog. Često vam se dešava da na početku veze cvetaju ruže što vas može navesti da pomislite da je on taj pravi, ali kako veza odmiče sve ste uvereniji da ste i ovog puta napravile loš izbor. Ako se posle svake veze pitate kada ćete privući onog pravog, evo par saveta kako da vam se želja ostvari.

Smisao za humor 

Svaki muškarac voli devojku s kojom može da podeli šalu, zato se što više smejte i pokažite mu da i vi imate odličan smisao za humor. Ponekad, ako vam neka situacija i nije toliko smešna, odnosno ako vas on u nečemu nervira vi to preokrenite na šalu, ako je inteligentan brzo će shvatiti na čemu treba da poradi i ispravi kako vas ne bi više nervirao. Ovako ćete bez uobičajenog gunđanja oko sitnica vašu vezu učiniti lepšom i što je važnije trajnom. 

Gledajte više sebe 

Lepota je u očima onoga ko gleda, zato nemojte sebe zanemariti, već mislite malo više na sebe. Tako ćete prvenstveno biti zadovoljni vi, pa samim time ćete i svom partneru biti privlačnije. Svakako ne treba da budete isključive i mislite samo na svoje potrebe, ali male sitne sebičnosti nisu nikad na odmet. 

Budite nezavisne 

Lepo je gajiti zajednička prijateljstva, ali ako konstantno izlazite s njegovim prijateljima, onda je to znak za alarm. Isplanirajte jedan dan ne misleći na njegove planove i družite se više s vašim prijateljima. Ovo je odličan način da oba partnera imaju malo slobode samo za sebe. Sutrašnji dan ili već isto veče, kada se ponovo spojite, oboma će vam biti mnogo slađe. 

Poverenje 

Za uspešnu vezu neophodno je uzajamno poverenje. Pitanja kao što su: "S kim si razgovarao!?" ili čitanje poruka s njegovog mobilnog, pa čak i bez zadnjih namera, nije u redu i ne vodi ka stabilnoj vezi u kojoj oba partnera imaju puno poverenje jedno u drugo. Ako ne možete da verujete svom partneru ili on vama onda on svakako nije pravi muškarac za vas. 

Zaljubljenost nije ljubav 

Sigurno ste bezbroj puta čule da ljubav nije zaljubljenost, ali ste i same upadale u tu zamku. Na početku cvetaju ruže, ali kako veza odmiče odnosi se komplikuju, problemi rastu, zaljubljenost ako ne preraste u ljubav, pređe u mržnju. Neko će pomisliti da je vreme, odnosno dužina veze merilo da li je par zaljubljen ili se voli. Međutim, to je samo jedan od faktora. U svakom slučaju, najbolji način da testirate vašu ljubav je da probate da živite s nekim, da ga upoznate u svakoj situaciji. Samo tako ćete shvatiti da li nekoga istinski volite ili je to ipak bila samo zaljubljenost.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Spens servisne informacije novi sad horoskop Republički hidrometeorološki zavod dan državnosti Srbija JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novosadsko porodilište bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje struja bez vode novorođenčad Vreme u Srbiji novi sad novosađani Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu isključenje vode dan zaljubljenih betanija zdravlje elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana