Pet svakodnevnih rečenica srećnih parova

Pet svakodnevnih rečenica srećnih parova

Tajna uspešne ljubavne veze je… pa zapravo nema neke velike tajne. Radi se uglavnom o mnogo malih stvari koje konstantno činite jedno za drugo, koje na kraju rezultiraju uzajamnom srećom i zadovoljstvom. Ipak, ako bi nešto trebalo da izdvojimo, neka to bude komunikacija.

Time ne mislimo samo na razgovore o velikim temama koje se tiču vašeg odnosa i budućnosti veze, već i na svakodnevnu komunikaciju o kojoj inače ne razmišljamo mnogo, ali koja može biti ključna za uspeh naše veze. Saznajte kojih 5 rečenica se gotovo svakog dana mogu čuti od partnera u srećnim vezama.

1. Hvala ti

Izražavanje zahvalnosti za male ili velike stvari koje je uradio vaš partner će mu pokazati da vam je stalo do njega/nje.

2. Kako si?

Zaljubljeni ljudi konstantno proveravaju kako se njihovi partneri osećaju. Čak i da je sve u redu, ovakva pitanja neće škoditi budući da ćete time svom partneru signalizirati svoju privrženost i razumevanje.

3. Ja ću to uraditi

Pomaganje partneru može značajno da učvrsti vašu vezu. Žrtvovanje vremena zarad drugog se uvek ceni, ali to mogu biti i neki mali gestovi, kao što je na primer pravljenje kafe ili odlazak u kupovinu. Vaš partner će ih sigurno primetiti.

4. Šta bi ti želeo/la da radimo?

Ako jedna osoba uvek odlučuje o tome kako ćete zajedno provoditi vreme, ta veza neće imati budućnost. Ostavljanje prostora partneru da inicira stvari i često pravljenje kompromisa su ključni za vašu sreću.

5. Volim te

Slušanje partnera kako vam izjavljuje ljubav vam nikada neće dosaditi. Naravno, očekuje se i od vas da mu uzvratite ljubav ili vi budete ti koji će mu prvi reći da ga volite.

Izvor: citymagazine.rs

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan