Peta Auto moto berza na Novosadskom sajmu od 8. do 10. septembra

Peta Auto moto berza na Novosadskom sajmu od 8. do 10. septembra

Auto moto berza biće održana peti put na Novosadskom sajmu od petka, 8. septembra, do nedelje, 10. septembra, u Hali 1, Hali "Master", Auli i na otvorenom prostoru Sajmišta.

Organizatori događaja su Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam kao suorganizator.

Marko Topo, predsednik Saveza vozača Vojvodine koji je i organizator Auto moto berze, istakao je da je program standardan kao i prethodnih godina.

Ono što je novo ove godine jeste da smo posle nekoliko godina unazad uspeli da vratimo dilere novih automobila i oni će se predstaviti u Hali "Master". Biće prikazano više od 15 brendova automobila i preko 20 brendova motocikala, a biće prostora i za biciklove. Od ove godine i kamping je jedna od interesantnih tema, a biće dodatno ispromovisan. U Hali 1 nas očekuje ostali deo programa kao što su oldtajmeri, klubovi, udruženja, predstavnici javnih preduzeća, alati i sve ono sekundarno što se nalazi u auto industriji. U Auli nas očekuje ono najbolje što se tiče Auto moto berze, a na otvorenom prostoru će biti poseban segment: Izložba kamiona i prateće opreme kao i takmičenje vozača (TRUCK SHOW) – najavio je Topo.

Takođe je rekao da posetioce očekuje veliki broj atrakcija, drift programi, karting staza za najmlađe, kao i poseban segment posvećen bezbednosti u saobraćaju.

Dodao je i da ova priredba postaje druga po veličini manifestacija u našoj zemlji koja promoviše saobraćaj i automobilizam. Ona je regionalno prepoznata i zato će na njoj ove godine biti izlagači iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore

Član Gradskog veća za saobraćaj i puteve, Aleksandar Bulajić rekao je da će Grad i dalje podržavati ovu manifestaciju.

Ono što je za nas značajno to je da ovakvi skupovi pružaju priliku da približimo mladima temu bezbednosti u saobraćaju. Vrlo dobro znamo da je statistika saobraćajnih nezgoda u Srbiji generalno nije baš naklonjena mladim učesnicima u saobraćaju. Slična je situacija je i u Novom Sadu – istakao je Bulajić i dodao da će mladima koji dođu pružiti osnovne informacije o načinima zaštite u saobraćaju, kao i dodatnu edukaciju.

Kapije Novosadskog sajma će za publiku Auto moto berze u petak, 8. septembra, biti otvorene od 12 do 19 časova. U petak, kako je najavio organizator, učenici osnovnih i srednjih škola moći će besplatno da uđu na priredbu. 

U subotu, ulaz će biti otvoren od 10 do 20, a u nedelju od 12 do 18 sati.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara.

Svečano otvaranje pete Auto moto berze najavljeno je za petak u 13 sati.

Dodatne informacije o Auto moto berzi, možete pronaći na njihovom sajtu i društvenim mrežama.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan