PETAK U NOVOM SADU: Vodič kroz kulturna i zabavna dešavanja u gradu

PETAK U NOVOM SADU: Vodič kroz kulturna i zabavna dešavanja u gradu

Ukoliko ne znate gde ćete večeras, imamo nekoliko zanimljivih predloga za vas.

I večeras samo zavirili u naš Navigator s željom da vam predložimo zanimljiva dešavanja u našem gradu. 

* NA DRINI ĆUPRIJA, predstava traje dva sata i trideset minuta, SNP, scena "Pera Dobrinović", režija i adaptacija: Kokan Mladenović. Početak u 19.30 sati. 

Friday Caribbean Night, žurka u klubu Cuba Libre, za muziku je zadužen Periz Luka, a gosti će uživati u zvucima house i tropical house muzike. Žurka počinje u 22 sata.

* ZLO FEST war mup, zagrevanje u CK 13 pred zakazano ZLO 22.09.2018. Nastupaju: WAR ENGINE, VIOLENT CHAPTER, Riverroth, Ground zero. Svirka počinje u 20 sati, a upad je 200 dinara. 

Rock Ko Fol, nastup sastava u Šećer & Soul-u. Originalan sastav obećava spektakl: Dinko DEEDEE Salihbasic – VOCALS/Lead Guitarist, Dinko Kulenović – BASS, Elvis Katic – DRUMMS. Početak u 22 sata. 

Palace, Firchie Think Tank Studio, ulaznice mozete kupiti na svim prodajnim mestima sistema Gigstix! Pretprodaja: 200 dinara. Na ulazu: 300 dinara. Žurka počinje u 22 sata. 

* 5. Novosadski festival zanatskog piva, pored sjajnih pivara iz Srbije i regiona, spremite se za nove premijere, žive svirke, food corner, korisna predavanja i mnoštvo iznenađenja. Festival će se održati u SKCNS Fabrici i Quarteru, 8. i 9. juna. Večeras nastupaju Josip A Lisac i St Louis band. Karte po promotivnoj ceni koštaju od 300 do 500 dinara za oba dana. Svirka počinje u 20 sati.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan