PETROVARADIN: Gde se sve možete besplatno parkirati za vreme Exita

PETROVARADIN: Gde se sve možete besplatno parkirati za vreme Exita

"Parking servis" apeluje na posetioce da koriste i alternativne načine prevoza.

Za vreme održavanja Exit festivala, od 5. do 9. jula 2017. godine, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama:

• ulica Lisinskog

• ulica prote Mihaldžića

• ulica Vladimira Nazora

• trg Vladike Nikolaja

• parking prostor duž Keja skojevaca

Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

- Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, apelujemo na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave – poručuju iz "Parking servisa"

Kako se dalje navodi, svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK Vojvodina i Spensa (kod restorana "Ognjište"). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan