PETROVARADIN: Gde se sve možete besplatno parkirati za vreme Exita

PETROVARADIN: Gde se sve možete besplatno parkirati za vreme Exita

"Parking servis" apeluje na posetioce da koriste i alternativne načine prevoza.

Za vreme održavanja Exit festivala, od 5. do 9. jula 2017. godine, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama:

• ulica Lisinskog

• ulica prote Mihaldžića

• ulica Vladimira Nazora

• trg Vladike Nikolaja

• parking prostor duž Keja skojevaca

Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

- Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, apelujemo na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave – poručuju iz "Parking servisa"

Kako se dalje navodi, svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK Vojvodina i Spensa (kod restorana "Ognjište"). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje Vreme u Novom Sadu gradsko groblje Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje sahrane JKP Vodovod i kanalizacija restorani novi sad matičar novi sad RHMZ novosađani raspored sahrana novi sad betanija jkp novosadska toplana servisne informacije isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad elektrovojvodina Novo naselje vremenska prognoza bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode horoskop raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad novosadsko porodilište