Petrovaradin: Napadnuta otpravnica vozova

Petrovaradin: Napadnuta otpravnica vozova

Grupa mladih ljudi napala je otpravnicu vozova "Infrastrukture železnice Srbije" Milanu Stojanović u železničkoj stanici Petrovaradin, dok je savesno obavljala svoj posao, saopšteno je iz tog preduzeća.

Kako RTV prenosi, Milana Stojanović je rano jutros, izašavši na peron da dočeka i otprati nailazeći voz, primetila neprikladno ponašanje tri mlađe ženske i jedne muške osobe, koji su bili u vidno alkoholisanom stanju i zamolila ih da se pomere sa koloseka, a onda su je verbalno, a potom i fizički napali i povredili.

Povređena otpravnica vozova je kolima hitne pomoći prevezena u dežurnu medicinsku ustanovu, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, a policija traga za počiniocima tog događaja, koji su pobegli sa lica mesta.

Iz "Infrastruktura železnica Srbije" podsećaju da to nije prvi napad na otpravnike vozova i da je novembra 2008. godine povređen čuvar, kao i slučaj sa tragičnim ishodom aprila 2005. godine, kada je od posledica napada na radnom mestu preminula otpravnica vozova u železničkoj stanici u Sremskim Karlovcima.

"Infrastrukture železnice Srbije" apeluju na građane i korisnike usluga da se primereno ponašaju, kako bi se izbegli takvi incidenti, kao i da poštuju upozorenja zaposlenih, jer su ona upućena prevashodno u cilju bezbednosti svih koji se nalaze u zoni železničke infrastrukture.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan