PETROVARADIN: Sportska hala najkasnije do početka aprila

PETROVARADIN: Sportska hala najkasnije do početka aprila

Sportska hala u Petrovaradinu, u ulici Rade Končara, trebalo je da bude gotova krajem februara, ali je rok produžen do kraja marta ili početak aprila.

Kako piše "Dnevnik", razlog za produženje roka bila je izuzetno hladna zima, čijih su 45 ledenih dana odgodili svečano otvaranje. Predsednik Saveta mesne zajednice Petrovaradin Dušan Popović ne krije da mu ne prija što je tako, ali je apsolutno svestan činjenice da se protiv vremenskih (ne)prilika ne može.

- Niske temperature učinile su svoje, ali dolaskom lepših dana i temperatura u plusu, novi rok biće svakako ispoštovan – kaže Popović za "Dnevnik".

- U hali su do sada završeni sistemi za grejanje na gas, podno grejanje, rashladni i ventilacioni sistemi. Podneti su zahtevi za priključenje na struju, kanalizaciju, vodu i gas, a završena je i javna nabavka i izabran najpovoljniji izvođač radova za izgradnju trafostanice. Reč je o "Struji", jednom od podizvođača "Best izgradnje", kojoj je poveren ceo posao u vezi s izgradnjom hale – dodaje on.

Prema Popovićevim rečima, završeno je i projektovanje parternog uređenja ulica Rade Končara, Jurja Križanića i Šenoine, a sve u sklopu nesmetanog prilaza hali. Projektovanje osim prilaznih puteva hali obuhvata još rasvetu i parking-prostor.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan