PETROVARADIN: Trodnevna obustava saobraćaja u Podgrađu zbog Gradić festa

PETROVARADIN: Trodnevna obustava saobraćaja u Podgrađu zbog Gradić festa

Posetiocima festivala obezbeđena i besplatna autobuska linija.

Saobraćaj u podgrađu Petrovaradinske tvrđave će tokom sva tri dana trajanja "Gradić festa" – od 1. do 3. septembra – biti obustavljen u vremenu od 17 do 3 časa, što važi za ulice – Beogradsku od mosta do ulaska na Tvrđavu, Štrosmajerovu, Lisinskog i Nazorovu. 

Kao mesto za parkiranje posetiocima i stanovnicima Podgrađa se preporučuje plato kod Vojne bolnice.

Vozila koja u roku obustave saobraćaja budu zatečena parkirana u naznačenim ulicama biće premeštana na odgovarajuće parking mesto uz pomoć pauka, bez naplate kazne.

NA "GRADIĆ FEST" AUTOBUSOM ILI BICIKLOM: Autobuska linija sa jednim niskopodnim vozilom biće besplatno dostupna posetiocima "Gradić festa" u subotu i nedelju, 2. i 3. septembra od 17 do 23 časa. Autobus će saobraćati od početne stanice na Trgu slobode, ispred Katedrale, do početka Beogradske ulice, odakle će prevoziti putnike i u povratnom pravcu. Vozilo će biti brendirano u boje "Gradić festa", a na početnoj stanici će biti i mini-stejdž sa didžej programom Radija AS FM. Posetioci koji budu želeli da do Podgrađa dođu biciklom, očekuje posebno mesto za vezivanje njihovih vozila, u neposrednoj blizini Fruškaćevog drvenog srca sa natpisom "Volem", na kosini desno od mosta.

Kojom trasom će se tokom festivala kretati autobusi JGSP "Novi Sad" koji prolaze kroz ovaj deo grada – POGLEDAJTE OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

građanski protesti JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad protest sahrane telep Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar bez vode vremenska prognoza jkp čistoća Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina isključenja struje novi sad novorođenčad raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana Dalibor Rožić novosađani novosadsko porodilište Miroslav Antić Isključenje struje bebe bez struje betanija milorad kapor isključenje vode