Petrovaradinci traže rešavanje komunalnih problema i produženje linije 36, a Telepčanka – sređivanje ulice Jerneja Kopitara

Petrovaradinci traže rešavanje komunalnih problema i produženje linije 36, a Telepčanka – sređivanje ulice Jerneja Kopitara

Na današnjoj sednici Komisije za predstavke i predloge prisustvovao je veći broj sugrađana koji su usmeno izneli svoje predstavke, a članice i članovi Komisije razmatrali su i predstavke koje su građani uputili pisanim putem u periodu između dve sednice.

Građani Petrovaradina u delu između ulica Tome Maretića i Širine 1 obratili su se predstavkom u kojoj navode da je neophodno rešavanje pitanja vodovodne mreže u tom naselju. S obzirom da je ta vodovodna mreža, kako su naveli "neregularna" i "stara", česta su pucanja cevi, što uzrokuje izlivanje čiste vode koje često traje i mesecima. Oni su zatražili i rešavanje pitanja kanalizacione mreže u tom delu Petrovaradina.

Takođe, zatražili su i rešavanje pitanja školske linije po predatoj peticiji građana MZ Petrovaradin, za proširenje linije školskog autobusa 36 na liniji Petrovaradin – Puckaroš, budući da se autobus 36 kreće Karlovačkim drumom ka naselju Puckaroš i tako zaobilazi đake u prvom delu njihovog naselja.

Na sednici je razmatrana još jedna predstavka iz Petrovaradina. Sugrađanka koja se otežano kreće, ukazala je na veoma loš trotoar u Reljkovićevoj ulici po kojem je nemoguće, kako navodi, kretati se kolicima, jer ima rupa i neravnina.

Na loše stanje infrastrukture požalila se i žiteljka Telepa. Ona navodi da je Ulica Jerneja Kopitara u "katastrofalnom" stanju, nije moguće mimoilaženje dva automobila, nema ivičnjaka, a rupe su i sa strane i na putu. Prema njenim rečima, u toj ulici se nalazi vrtić i da je, pored rekonstruisanja kolovoza i trotoara, neophodno postaviti ležeće policajce.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan