Pirsingom uha protiv migrene

Pirsingom uha protiv migrene

Ukoliko na osobi primetite minđušu koja prolazi kroz hrskavicu uha, ne bi trebalo odmah da je osuđujete. Takva vrsta pirsinga će vas osloboditi jednog zdravstvenog problema koji može svakog da zadesi.

Hronične migrene nisu nešto što bi trebalo olako da se shvata. Simptomi su i do deset puta jači od obične glavobolje, a oni koji pate od migrena često izostaju iz škole ili posla zbog nesnosnog bola.

Većina pribegava raznim lekovima kako bi je makar malo ublažili, a postoje ljudi koji su se okrenuli i alternativnim metodama lečenja.

Neke od tih metoda uključuju masaže, akupunkturu, meditaciju, aromaterapiju, a postoji i način da se rešite migrene uz pomoć jednog modnog detalja – pirsinga.

Koliko god vam delovalo čudno, ovaj pirsing pomaže kod većine bolnih simptoma hronične migrene. Minđuša prolazi kroz hrskavicu uha, pritiska određenu tačku i ublažava bol.

Obična akupunktura stimuliše nerve pod kožom, kao i mišićna tkiva. Kao rezultat toga, telo luči endorfin koji smanjuje bol. Pirsing funkcioniše gotovo na isti način, samo što je dugotrajniji.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan