Plaćanje poreza na imovinu od 1. januara moguće i elektronskim putem

Plaćanje poreza na imovinu od 1. januara moguće i elektronskim putem

Od utorka počinje da radi jedinstvena baza lokalnih poreskih administracija pa će građani preko interneta moći da pristupe bazi podataka, da pogledaju svoje dugovanje za porez na imovinu i da ga elektronski plate.

Građani će uvid u poreske obaveze moći da dobiju jednostavnim unosom JMBG, a ova usluga će biti omogućena i firmama koje će podatke dobijati unosom jedinstvenog poreskog PIB broja.

U jedinstvenom centralnom sistemu, osim poreza na imovinu, nalaziće se i podaci o samodoprinosima i ekološkim i komunalnim taksama.

Više informacija i prijava mogući su na sledećem sajtu OVDE

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • x

  pre 318 dana i 4 sata

  "... pa će građani preko interneta moći da pristupe bazi podataka..."
  nema linka u tekstu, ni u tekstovima na ovu temu na drugim sajtovima, izgleda da sam nesposoban da ga izguglam, kao i da se probijem do njega na http://www.poreskauprava.gov.rs/

  ako neko negde dođe do nekog linka, molim da ga podeli.

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Miki

  pre 317 dana i 3 sata

  Nema linka!

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Mihailo

  pre 260 dana i 9 sati

  Jutros sam na RTS Jutarnji program pratio ragovor 2 novinarke sa 2 sluzbena lica iz Poreske uprave.
  Samo jednom su tako brzo izgovorili ime sajta za uvid u dugovanje poreza za promet. Nikome nije palo napamet da to za vreme od pola sata i istakne na TV.
  Molim Vas,posaljite mi link s kojim bi mogao videti svoja dugovanja-
  Hvala

  Oceni komentar:
  0
  1
isključenje grejanja vremenska prognoza novi sad bez grejanja sahrane novi sad novosadsko porodilište jkp novosadska toplana bez struje isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod betanija servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo policija bebe novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje raspored sahrana novi sad dnevni horoskop astrologija isključenje vode Dom zdravlja Novi Sad Dom zdravlja Isključenje struje horoskopski znaci srpska pravoslavna crkva raspored sahrana i ispraćaja novosađani bez vode horoskop