PLATNENE MASKE: Najtraženija roba na društvenim mrežama i neizostavni modni detalj

PLATNENE MASKE: Najtraženija roba na društvenim mrežama i neizostavni modni detalj

Kriza izazvana korona virusom podstakla je mnoge da iskoriste priliku i naprave biznis od onoga što će još dugo biti neophodno – zaštitne maske, pa njihova ponuda cveta, od prodavnica, muzeja, knjižara, društvenih mreža Instagram i Fejsbuk.

Šivene maske, sa različitim motivima, veličinama, na vezivanje, sa učkurima koji se podešavaju po dužini, jednobojne, svilene, sa šljokicama, logoima kompanija i štampom po izboru, ovih dana su posebno tražena roba.

Trenutno je, zbog početka školske godine, najveća jagma za dečjim maskama koje se nude u paketu od 5 komada, a za jedan takav komplet u proseku košta 1200 dinara.

Cene pojedinačnih se kreću od 200 do 500 dinara, u zavisnosti od materijala, kroja, broja slojeva, a ima i onih koje se dobijaju uz zamenjivi filter. Zato su čak i oni koji umeju sami da ih naprave odustali od toga i opredeljuju se za naručivanje onlajn.


Prema ocenama stručnjaka, ovakve maske, koje se peru, ipak  se ne smatraju dovoljnom zaštitom od virusa, ali mogu da se koriste na otvorenom i prostorijama u kojima je manji broj ljudi.

Takođe, mnogima služe kao opomena da ne dodiruju lice i zbog svega toga su ovog leta postale nezaobilazan modni detalj.

JOŠ O ZAŠTITNIM MASKAMA: Koje sve vrste postoje na našem tržištu i kolika im je cena

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan