PMF: Besplatne online pripreme iz matematike

PMF: Besplatne online pripreme iz matematike

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem Interneta.

Svi kandidati i kandidatkinje koji žele da učestvuju na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na ac.rs i otvore sopstveni nalog na Skajpu, ukoliko ga ranije već nisu otvorili.

Registrovani kandidati će potom predavačima moći da pošalju zadatke koje žele da provežbaju, a predavači sa fakulteta će onda te zadatke raditi u dogovoreno vreme i komentarisati pomoću Skajpa, navodi se u saopštenju fakulteta.

Ova jedinstvena metoda pruža mogućnost  budućim studentima i studenkinjama da se potpuno besplatno pripreme za polaganje prijemnog ispita uz pomoć profesora i asistenata sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a da pri tom ne idu od kuće.

Onlajn pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike počinju 19. juna i trajaće sve do samih  prijemnih ispita na Univerzitetu u Novom Sadu. 

Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je docent na Prirodno-matematičkom fakultetu dr Goran Radojev, prenosi list "Danas".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija Isključenje struje lisje sahrane novi sad servisne informacije isključenja struje Fruška gora bez vode raspored sahrana novi sad radosne vesti JKP Vodovod i kanalizacija havarija na vodovodu OK Vojvodina Elektrodistribucija Novi Sad sahrane servisne informacije novi sad gradsko groblje hrana opens 2019 elektrovojvodina novorođenčad groblje epk 2021 Spens novosadsko porodilište almaško groblje Daško i Mlađa jkp lisje bez struje bebe