PMF: Besplatne online pripreme iz matematike

PMF: Besplatne online pripreme iz matematike

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem Interneta.

Svi kandidati i kandidatkinje koji žele da učestvuju na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na ac.rs i otvore sopstveni nalog na Skajpu, ukoliko ga ranije već nisu otvorili.

Registrovani kandidati će potom predavačima moći da pošalju zadatke koje žele da provežbaju, a predavači sa fakulteta će onda te zadatke raditi u dogovoreno vreme i komentarisati pomoću Skajpa, navodi se u saopštenju fakulteta.

Ova jedinstvena metoda pruža mogućnost  budućim studentima i studenkinjama da se potpuno besplatno pripreme za polaganje prijemnog ispita uz pomoć profesora i asistenata sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a da pri tom ne idu od kuće.

Onlajn pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike počinju 19. juna i trajaće sve do samih  prijemnih ispita na Univerzitetu u Novom Sadu. 

Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je docent na Prirodno-matematičkom fakultetu dr Goran Radojev, prenosi list "Danas".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan