PO UZORU NA INDIJCE: Festival boja 12. avgusta na Štrandu

PO UZORU NA INDIJCE: Festival boja 12. avgusta na Štrandu

Holi, hinduistički drevni festival, poznat kao Festival boja, već hiljadama godina u svetu označava pobedu dobra nad zlom, dolazak proleća i kraj zime.

U nedelju, 12. avgusta, pored glavnog platoa na Štrandu, OPENS organizuje jednodnevni festival u kome će se svi posetioci, uz muziku, gađati i igrati specijalnim indijskim bojama, baš kao na Holi festivalu u Indiji.

- Jedna od osnovnih ideja OPENS-a jeste da slavimo energiju mladih ljudi! Planiramo da pokažemo pozitivne primere među mladima, koristeći moderne medije i muziku. Mladi imaju glas, a mi ćemo pomoći da se taj glas jače čuje i prenese dalje – poručuje se u saopštenju.


Inače, didžej trojac Wet Dreams, zadužen za muzički deo festivala, dobro je poznat sastav iz Novog Sada, а čine ga Dachony, Fakir i Aleksandar Zec. Pokrenuo ga je Fakir, a 2014. godine pridružili su mu se Dachony i Zec što se ispostavilo kao dobitna kombinacija. Do sada su uspešno organizovali masovne klupske, ali i open air žurke na kojima se uz  deep i tech-house zvuk đuskalo do ranih jutarnjih časova.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan