Počela prodaja jelki sa busenom

Počela prodaja jelki sa busenom

Uoči božićnih i novogodišnjih praznika Javno komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“ danas je počelo prodaju jelki sa busenom na pet lokacija u gradu. Jelke je moguće kupiti u Rasadniku Zelenila na Futoškom putu 48 svakog dana od 7 do 16 časova i na četiri punkta u gradu, gde je radno vreme od 10 do 18 časova.

Punktovi su postavljeni na platou ispred SPENS - a, pored Limanske i Detelinarske pijace i u blizini crkve na Novom naselju. Cene su formirane u zavisnosti od visine jelki. One od 1 – 1, 5 metara koštaju 1200 dinara, od 1, 5 m – 1, 7 m staju 1600 dinara, od 1, 7 do 2 metra 1800 dinara, a za one preko dva metra visine potrebno je izdvojiti 2200 dinara.

Iz Zelenila pozivaju sugrađane da kupuju isključivo jelke sa busenom, kako bi posle praznika one bile ponovo posađene i oplemenjivale životnu sredinu u našem gradu. Svi oni koji odluče da produže život jelkama, do 20. januara mogu da ih donesu u Rasadnik „Gradskog zelenila“ na Futoškom putu 48, a uskoro će biti odlučeno koje delove Novog Sada će te jelke krasiti.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Svetlana Djokovic

  pre 1437 dana i 5 sati

  Zaista podrzavam prodaju jelki sa busenom jer cemo im produziti zivot, a i ulepsati nas grad. Stanujem u Petrovaradinu i gde najblize mogu preuzeti jelku?

  Oceni komentar:
  0
  1