Počele prijave za Novosadski kros „Trčim za dečji osmeh“

Počele prijave za Novosadski kros „Trčim za dečji osmeh“

Atletska trka 3. Novosadski kros - Trčim za dečji osmeh održaće se u nedelju, 20. marta u 11 časova, u Sremskoj Kamenici, u organizaciji atletičara Gorana Vendlenera.

Atletska trka "Trčim za dečji osmeh" predstavlja trku humanitarnog karaktera i trčaće se za decu bez roditeljskog starenja. Ovo je sad postala već tradicionalna trka, jer postoji tri godine u kontinuitetu. Trka okuplja trkače profesionalce i rekreativce iz cele zemlje. Na trku dolaze osim atletičara i ljubitelji prirode, kao i ostali sportisti.

- Prve godine su promoteri bili tada aktuelni svetski prvak u borilačkim sportovima Ajredin Ajeti i tadašnja košarkaška reprezentativka Jasmina Aleksandrov, prošle godine je bila naša najbolja ultramaratonka Tanja Stojanovski i višestruki svetski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis. Ove godine Goran Vendlener najavljuje veliko iznenadjenje, pojaviće se više poznatih sportista iz različitih grana sporta, ali je to trenutno tajna, a imena će biti objavljena na zvaničnoj facebook stranici trke tokom februara i marta – najavljuju organizatori..

Ovogodišnja atletska trka održaće se u Kameničkom parku (Sremska Kamenica) u Novom Sadu, na stazi od ulaza Dečjeg sela, kroz Kamenički park.

Otvaranje prijavnog centra predviđeno je u 9:30 časova, dok će učesnici/ce svoje brojeve moći da podignu najkasnije do 10:45 časova. Start trke predviđen je za 11:00 časova kod ulaza u Dečje selo, gde će se ujedno nalaziti i cilj.

- Pravo učešća na atletskoj trci 3. Novosadski kroz - Za dečji osmeh imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u apsolutno ženskoj i apsolutno muškoj kategoriji (važi za obe trke), uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara po takmičaru/ki – pozivaju organizatori.

Ukoliko učesnici žele da imaju i majicu trke, startnina je u tom slučaju 900 dinara.

Prijave su  počele 1. februara i traju do do 7. marta, a uplate mogu da se izvrše do 8. marta. Naknadne prijave se neće prihvatati, kao ni na dan trke!

- Na dan trke možete još donirati i garderobu, slatkiše, kao i plastične čepove tako da ćemo pomoći time i neke druge ustanove, što će biti navedeno na zvaničnoj stranici trke. Svi učesnici koji završe trku na bilo kojoj distanci biće nagrađeni finišerskom medaljom, zahvalnicom i još nekim iznenađenjima koje čuvamo za taj dan – kažu organizatori.

Članovi Balkanske trkačke lige će imati priliku da pokupe i bodove na 3. Novosadskom krosu, jer će se i vreme meriti.

Prijave su on-line, na ovom linku.

Uplata na žiro račun
* Žiro račun za uplatu donacije je: 285222504000065155 (kod sber banke)
* svrha uplate: 3. Novosadski kros-za dečji osmeh
* iznos: min. 400din ( ili više ko želi )
* iznos sa majicom: 900din ( ili više ko želi )
* uplatilac: navesti isključivo ime trkača na uplatnici

 

 

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan