Počele prijave za Novosadski kros „Trčim za dečji osmeh“

Počele prijave za Novosadski kros „Trčim za dečji osmeh“

Atletska trka 3. Novosadski kros - Trčim za dečji osmeh održaće se u nedelju, 20. marta u 11 časova, u Sremskoj Kamenici, u organizaciji atletičara Gorana Vendlenera.

Atletska trka "Trčim za dečji osmeh" predstavlja trku humanitarnog karaktera i trčaće se za decu bez roditeljskog starenja. Ovo je sad postala već tradicionalna trka, jer postoji tri godine u kontinuitetu. Trka okuplja trkače profesionalce i rekreativce iz cele zemlje. Na trku dolaze osim atletičara i ljubitelji prirode, kao i ostali sportisti.

- Prve godine su promoteri bili tada aktuelni svetski prvak u borilačkim sportovima Ajredin Ajeti i tadašnja košarkaška reprezentativka Jasmina Aleksandrov, prošle godine je bila naša najbolja ultramaratonka Tanja Stojanovski i višestruki svetski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis. Ove godine Goran Vendlener najavljuje veliko iznenadjenje, pojaviće se više poznatih sportista iz različitih grana sporta, ali je to trenutno tajna, a imena će biti objavljena na zvaničnoj facebook stranici trke tokom februara i marta – najavljuju organizatori..

Ovogodišnja atletska trka održaće se u Kameničkom parku (Sremska Kamenica) u Novom Sadu, na stazi od ulaza Dečjeg sela, kroz Kamenički park.

Otvaranje prijavnog centra predviđeno je u 9:30 časova, dok će učesnici/ce svoje brojeve moći da podignu najkasnije do 10:45 časova. Start trke predviđen je za 11:00 časova kod ulaza u Dečje selo, gde će se ujedno nalaziti i cilj.

- Pravo učešća na atletskoj trci 3. Novosadski kroz - Za dečji osmeh imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u apsolutno ženskoj i apsolutno muškoj kategoriji (važi za obe trke), uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara po takmičaru/ki – pozivaju organizatori.

Ukoliko učesnici žele da imaju i majicu trke, startnina je u tom slučaju 900 dinara.

Prijave su  počele 1. februara i traju do do 7. marta, a uplate mogu da se izvrše do 8. marta. Naknadne prijave se neće prihvatati, kao ni na dan trke!

- Na dan trke možete još donirati i garderobu, slatkiše, kao i plastične čepove tako da ćemo pomoći time i neke druge ustanove, što će biti navedeno na zvaničnoj stranici trke. Svi učesnici koji završe trku na bilo kojoj distanci biće nagrađeni finišerskom medaljom, zahvalnicom i još nekim iznenađenjima koje čuvamo za taj dan – kažu organizatori.

Članovi Balkanske trkačke lige će imati priliku da pokupe i bodove na 3. Novosadskom krosu, jer će se i vreme meriti.

Prijave su on-line, na ovom linku.

Uplata na žiro račun
* Žiro račun za uplatu donacije je: 285222504000065155 (kod sber banke)
* svrha uplate: 3. Novosadski kros-za dečji osmeh
* iznos: min. 400din ( ili više ko želi )
* iznos sa majicom: 900din ( ili više ko želi )
* uplatilac: navesti isključivo ime trkača na uplatnici

 

 

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina bebe servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad protest RHMZ namirnice jkp lisje betanija vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište isključenje vode bez vode novorođenčad Isključenje struje vremenska prognoza novi sad gradonačelnik Miloš Vučević gradsko groblje jkp novosadska toplana sahrane bez struje ishrana isključenja struje novosađani novi sad raspored sahrana novi sad #1od5miliona Novo naselje