Počele prijave za učešće na 19. Festivalu uličnih svirača

Počele prijave za učešće na 19. Festivalu uličnih svirača

Konkurs za izvođače za ovogodišnji 19. "Festival uličnih svirača – Gradić fest", koji će biti održan od 29. do 31. Avgusta u podgrađu Petrovaradinske tvrđave, otvoren je u subotu i svi zainteresovani mogu se prijaviti do 1. juna.

Konkurs je namenjen pojedincima, grupama i trupama koji svoje izvođenje ili umetnost pružaju svima, odnosno koju poklanjaju ulici.

Prijave za konkurs se nalaze na zvaničnom sajtu Festivala, a uz prijavni formular potrebno je priložiti dve do četiri fotografije u visokoj rezoluciji (minimum 1 MB), tehnički zadovoljavajuć video-snimak nastupa, kao i kratku biografiju učesnika, grupe ili trupe.

U skladu s potrebama zainteresovanih umetnika, kao i mogućnostima Festivala, ove godine postoje tri kategorije za prijavljivanje i učestvovanje: oni kojima će biti pokriveni troškovi puta, smeštaja i honorara, učesnici kojima će biti pokriveni troškovi smeštaja i oni koji će sami sve isfinansirati, a kojima će Festival obezbediti mesto za nastup.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradsko groblje sahrane RHMZ bez struje raspored sahrana novi sad Isključenje struje bebe javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište Petrovaradin servisne informacije novi sad vremenska prognoza Hitna pomoć novi sad novosađani vremenska prognoza novi sad Spens Vreme u Novom Sadu novorođenčad betanija isključenja struje Novo naselje Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina