Počeli radovi: Šest ulica u Futogu dobija kanalizaciju

Počeli radovi: Šest ulica u Futogu dobija kanalizaciju

Veći deo Futoga ima izgrađenu kanalizaciju, a JP "Zavod za izgradnju grada" preduzima mere kako bi se problem odvođenja otpadnih voda rešio na prostoru čitavog naselja.

Nakon nedavno završenih radova na izgradnji oko 300 metara kanalizacije u ulici Aleksandra Adamovića u Futogu, počeli su i radovi na izgradnji mreže u ulicama koje pripadaju slivu Dušana Košutića. Ova investicija podrazumeva izgradnju 1.375,90 metara kanalizacione mreže i 1 crpne stanice koja je locirana u Ulici Goluba Babića.

Trasa buduće kanalizacije prostire se u ulicama Bosanska, Save Mrkalja, Dušana Košutića, Kralja Dragutina, Goluba Babića, Vladana Stefanovića, a izgradnjom mreže 123 domaćinstva će dobiti mogućnost da se priključi na kanalizaciju. Ugovorena vrednost ove investicije iznosi 19.591.183,78 dinara, izvođač radova je GP „Graditelj NS“ DOO, a predviđeno je da radovi budu završeni u roku od 160 kalendarskih dana.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marko

  pre 1630 dana i 6 sati

  Postovani, da li imate informaciju za produzetak Republike Srpske?U tom delu ulice vec 16 godina se ceka kanalizacija.U pitanju je 20-ak domacinstava.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • garant nece ;)

  pre 1629 dana i 17 sati

  ja sam u save mrkalja 65....hoce li doci do mene

  Oceni komentar:
  0
  0