!!!Počelo glasanje za najbolju fotografiju „Ovo je Moj Novi Sad“: Lajkovi odlučuju!

!!!Počelo glasanje za najbolju fotografiju „Ovo je Moj Novi Sad“: Lajkovi odlučuju!

Danas u podne istekao je rok za slanje fotografija na naš nagradni konkurs Ovo je Moj Novi Sad. Istovremeno počelo je javno glasanje za najbolju fotografiju na našoj Facebook stranici. Pristiglo je mnogo izuzetnih fotografija, a koje će pobediti i ko će osvojiti vredne nagrade zavisi samo od vaših lajkova. Zato, napred!

 

Glasanje traje do ponedeljka, 28. decembra 2015. godine, tačno u podne, kada proglašavamo pobednika - fotografiju sa najviše glasova, kao i fotografije koje su osvojile drugu i treću nagradu. 

Napominjemo da se bira najbolja fotografija, što znači da se kod autora koji su poslali više fotografija glasovi ne zbrajaju, već je svaka fotografija “takmičar” za sebe.

Album sa fotografijama na FB stranci u kojem možete pogledati sve fotografije i glasati može se pogledati OVDE.

VAŽNA NAPOMENA: Računaju se samo lajkovi ostavljeni u našem albumu na MNS FB stranici! Svi su slobodni da fotografije share-uju kako bi sami sebi radili promociju, ali, kako je tehnički nemoguće ispratiti ta deljenja i lajkove, validno je samo glasanje na našoj stranici.

Fotografije se mogu pogledati, ali ne i lajkovati,  i u ALBUMU na našem portalu.

Iz takmičenja su izuzete fotografije koje nisu zadovoljile neke od uslova i pravila konkursa.

Kompletnu vest o konkursu i nagradama pogledajte OVDE.

Zahvaljujemo se svim autorima koji su poslali fotografije i koji učestvuju u ovom konkursu. Prema našem mišljenju na konkurs je stiglo mnogo izuzetnih fotografija, a o tome koja je najbolja odlučiće posetioci. Nagrade će biti uručene dan po zatvaranju glasanja, u utorak 29. decembra.

Srećno!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan