Počelo jesenje čišćenje pijaca (FOTO)

Počelo jesenje čišćenje pijaca (FOTO)

Preduzeće JKP "Tržnica" angažovalo je 18 svojih radnika, a polazna tačka je bila Najlon pijaca.

Javno komunalno preduzeće "Tržnica" Novi Sad je danas, 4. oktobra, počelo redovnu akciju jesenjeg čišćenja pijaca.

Plan službe higijene je da se nakon čišćenja Najlon pijace pređe na manje pijace poput Kameničke,
Petrovaradinske, Satelitske, Temerinske i Detelinarske a završi sa Futoškom, Ribljom, Kvantaškom i
Limanskom pijacom.


U okviru jesenjeg čišćenja, na svim pijacama će se izvršiti sanitarno pranje, čišćenje oluka i krovova i uklanjanje čvrstog i kabastog otpada, kako bi pijace bile spremne za zimu. Radnici angažovani na ovim poslovima su dodatno opremljeni gumenim čizmama i kabanicama, a kupljen je i dodatni alat. U toku jesenje sezone će se na Futoškoj, Ribljoj i Detelinarskoj pijaci vršiti dodatno čišćenje oluka, jednom nedeljno.


JKP "Tržnica" se u saopštenju zahvalila svim svojim zakupcima, što vode računa o higijeni na pijacama i sklanjaju otpad za sobom, jer time doprinose lepšem izgledu i boljem radu pijaca.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje servisne informacije novi sad Daško i Mlađa Fruška gora OK Vojvodina elektrovojvodina hrana Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište bez vode almaško groblje JKP Vodovod i kanalizacija opens 2019 novorođenčad havarija na vodovodu raspored sahrana novi sad Spens radosne vesti sahrane novi sad servisne informacije betanija bez struje Isključenje struje bebe jkp lisje gradsko groblje groblje sahrane lisje epk 2021