Počeo da radi Centar za Kovid-19 mere: Sve o najnovijim ograničenjima na jednom mestu

Počeo da radi Centar za Kovid-19 mere: Sve o najnovijim ograničenjima na jednom mestu

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da je danas počeo da radi Centar za Kovid-19 mere, na kojem se nalaze najnovije verzije naredbi i uredbi i gde privreda može da dobije tačne podatke o ograničenjima koje ove mere podrazumevaju, sa aspekta delatnosti koju obavljaju.

Predstavnici privrede će na ovom mestu moći da dobiju informacije o tome da li pojedini objekti smeju da rade, do koliko časova, u kojem obimu, sa kojim kapacitetom, a postoji i mogućnost da postave pitanje ukoliko im neka mera nije jasna, a odnosi se na njihovo privredno društvo.

Internet adresa Centra za Kovid-19 mere je inspektor.gov.rs, sva pitanja se postavljaju putem kontakt forme, a odgovori javno objavljuju u dnevnom režimu.

Rad ovog centra značajno će unaprediti efektivnost protivpandemijskih mera i doprineti boljem razumevanju mera od strane privrede i građana, sa ciljem uspostavljanja maksimalno povoljnog poslovnog okruženja u uslovima pandemije, navodi se na sajtu Vlade republike Srbije.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • NAJBOLJE - MANUELNO

  pre 804 dana i 10 sati

  Trenutno se u glavnim medijima vodi dirigivana akcija ispiranja mozga onima koji ne žele da se vakcinišu. Pri tom određeni glunci, bliski vlasti a koji su dobili mesto upravnika pozorišta,
  te osetili vlast, pokayuju svoje pravo lice i lideruju u idejama da se u zemlji izvrši podela prava ljudi, pa da, iako svi jednako plaćaju ovo i ovakvo zdravstvo (u kome više nema redovnih usluga ni za obolele od kancera) dakle, da se ljudima koji ne žele ili ne mogu da se vakcinišu - naplaćuje lečenje od kovida, ukoliko se zaraze.
  Veoma inteligentno, od nekog ko se navodno bavi kulturom. Sarkazam, naravno.
  Pojednostavljeno, onaj ko se već vakcinisao, a ukakanio se od te odluke - jer dalekogodišenje posledice ne zna, zaražavanje mu vakcina sprečiti neće, a kako će proći videće.
  Pri tom je sve posledice preuzeo na sebe, i potpisao to- pa državu baš briga šta će zaista biti sa njim.
  Tako poplašen, on želi da i druge uvalja u istu situaciju.
  Jer nevakcinisani je manja pretnja po njega vakcinisanog, nego što je obratno.
  Ali, kako je sad već situacija takva - zavadi pa vladaj - najbolje rešenje bi bilo da se zastupnici jednog i drugog mišljenja nađu na nekom od stadiona u Beogradu, pa u fizičkom nadmetanju pesnicama razmene mišljenja.

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Maks

  pre 803 dana i 23 sata

  Oni su se opasno zaigrali ko je taj "pametan glumac" da odredjuje dali cu se vaksinicate ili ne i kako cu se leciti. Na zalost zaboravili su da je to moja drzava i moje ljudsko pravo da odlucujem svojom glavom sta je dobro a ne botovi da mi ispiru mozak . A i ko moze da im veruje kad stalno iznose kontradiktorne izjave. saberite se sta ce te kad sve ovo prodje.

  Oceni komentar:
  0
  4