Počinje grejna sezona: Radijatori topli od sutra

Počinje grejna sezona: Radijatori topli od sutra

JKP "Novosadska toplana", posle uspešno završenih toplih proba, sutra, nedelja 11. oktobar, počinje grejnu sezonu pošto su se prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada stekli uslovi za početak grejne sezone.

- Zbog složenosti tehničkog sistema za proizvodnju i distribuciju toplotne energije, tehnički je nemoguće da svi objekti u isto vreme dobiju adekvatno grejanje, te apelujemo na korisnike da ne upućuju reklamacije na kvalitet grejanja u periodu stabilizacije tehničkog sistema, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Na početku grejne sezone, korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, te da se u slučaju curenja na kućnim instalacijama obrate Novosadskoj toplani na broj telefona 4881-105, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave.

Za sve informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800-100-021 ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Reklamacije na kvalitet isporuke toplotne energije mogu se prijaviti i Službi reklamacija na brojeve telefona 4881-104 i 4881-106, svaki dan od 6 do 22 časa.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mila

  pre 1809 dana i 4 sata

  "... te apelujemo na korisnike da ne upućuju reklamacije na kvalitet grejanja..." A ne apelujete da smanjite cene grejanja?A ne apelujete da sprečite izvršitelje da kucaju na vrata? Ne apelujete da prekinete s praksom plaćanja grejanje 12 meseci a grejete 3?I još tražite nešto?Nije vas sramota!najskuplje grejanje u okruženju,ne daju da se odjave stanovi sa istog i još "apeluju"?!I mi još treba da budemo zahvalni što za papren novac dobijemo grejanje koje pošteno i papreno platimo?!

  Oceni komentar:
  0
  3
 • nada

  pre 1808 dana i 18 sati

  Bravo Mila. Podrzavam sve sto si napisala i jedino bih dodala da su izuzetno neljubazni i nemaju vremena ni da saslusaju primedbu na grejanje. A lakomi na pare isto kao "stan" i ostali! "drzavni poso" :/

  Oceni komentar:
  0
  1