Počinje izgradnja vrelovodne mreže u Kineskoj četvrti

Počinje izgradnja vrelovodne mreže u Kineskoj četvrti

Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da danas, 21. novembra, počinju s radovima na izgradnji vrelovodne mreže i priključaka u Кineskoj četvrti.

Prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, odobreno je raskopavanje u zoni radova.

Iz "Novosadske toplane" napominju da radovi, koji će će trajati do 25. decembra 2018. godine, neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije u toku grejne sezone.

Da podsetimo, osim izgradnje i rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže, na prostoru Kineske četvrti planirano je i postavljanje javne rasvete, izgradnja crpne stanice za odvođenje atmosferskih i otpadnih voda, kao i uređenje zelenih površina.

Projektom prve faze uređenje predviđene su i asfaltne biciklističke staze, kao i pešačke staze i parkinzi od montažno-betonskih elemenata. Nova javna rasveta trebala bi da bude s LED svetiljkama na metalnim stubovima, a planirano je i podno dekorativno i fasadno osvetljenje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije gradsko groblje lisje isključenje vode horoskop havarija na vodovodu sahrane novi sad Spens isključenja struje elektrovojvodina novorođenčad bebe raspored sahrana i ispraćaja betanija jkp lisje bez vode grad novi sad opens distrikt policija opens 2019 sahrane almaško groblje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište štrand Elektrodistribucija Novi Sad bez struje servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija radosne vesti