Počinje "Kids fest": Kvalitetna filmska zabava za decu

Počinje "Kids fest": Kvalitetna filmska zabava za decu

Dečji filmski festival "Kids fest" će biti održan od 15. do 21. oktobra ove godine, u više od 30 gradova u Srbiji, pod sloganom "Moja filmska zvezda".

Veliki  broj filmova će biti sinhronizovan, kako bi najmlađi mogli da uživaju u avanturama  junaka.
"Teen program", koji je namenjen omladini uzrasta od 12 do 18 godina,  obuhvata poučne filmove iz celog sveta. U okviru "Kids programa", biće prikazano 14 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu, životinjama. Posebno mesto na ovom "Kids Festu" imaju nastavci poznatih filmova ‚"Bela i Sebastijan'' i "Mali traktor Fergi'', koji su od samog početka prikazivani na "Kids Festu", pa će tako ove godine publici biti prikazani filmovi "Bela i Sebastijan: Najbolji prijatelji" i "Mali traktor Fergi 3". 

Među sinhronizovanim filmovima će se naći animacije poput ‚"Cirklin, Koko i divlji nosorog'',"Kapetan Morten i kraljica paukova'',"Mumini i zimske čarolije'' koji će najmlađe sigurno oduševiti. Novi film crnogorskog reditelja Draška Đurovića, pod nazivom ‚"Hozentarus'', biće prikazan publici Dečjeg filmskog festivala. Film govori o tajnom predmetu hozentarusu koji je jako potreban kralju koji ima sve.

Nežni bik ‚"Ferdinand'' i ‚"Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona'' i ‚"Mali veseljak: Brod spasilac'', koji su ove godine doživeli veliki uspeh u bioskopima, našli su svoje mesto i u programu Dečjeg filmskog festivala. ‚"Ferdinand'' i ‚"Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona'' će biti prikazane u 3D tehnici.

Kompletan program pogledajte OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan