Počinje sanacija raskrsnice Kornelija Stankovića i Rumenačke ulice

Počinje sanacija raskrsnice Kornelija Stankovića i Rumenačke ulice

JP Zavod za izgradnju grada obaveštava javnost da će u subotu, 16. aprila, početi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza u zoni raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke u Novom Sadu.

Tokom radova, izvršiće se struganje kolotraga u samoj raskrsnici i presvlačenje asfaltom na oko 1. 300m². Ukoliko sve bude teklo prema planu, radovi će biti završeni u roku od 5 dana. Navedene aktivnosti izvode se na osnovu Programa održavanja objekata putne privrede u ukupnoj vrednosti od 4.900.000 dinara, a izvođač radova je JKP Put.

S obzirom na to da je navedena raskrsnica izuzetno frekventna, radovi će se obavljati fazno, po izmenjenom režimu odvijanja saobraćaja, zbog čega iz ZIG-a apeluju na vozače da koriste alternativne pravce kako bi se u najvećoj mogućoj meri smanjile gužve.

Po nalogu ZIG-a u toku su intezivni radovi na sanaciji kolovoza na celoj gradskoj teritoriji i u prigradskim naseljima., a sve u cilju bezbednije, brže i lakše saobraćajne komunikacije. Posebna pažnja posvećuje se raskrsnicama, pa su tako već završeni radovi na dve raskrsnice: Partizanska ulica – Sentandrejski put i Bulevar oslobođenja - Bulevar kralja Petra I, dok se ovih dana očekuje i završetak radova na raskrsnici Industrijska - Novosadskog partizanskog odreda. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje betanija novorođenčad raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" sahrane vremenska prognoza novi sad Hitna pomoć bebe isključenje vode banovina novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija štrand servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja Vreme u Srbiji elektrovojvodina isključenja struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode novosađani bez struje RHMZ Isključenje struje servisne informacije Vreme u Novom Sadu