Počinje saradnja Exita i Zelenila

Počinje saradnja Exita i Zelenila

Predstavnici "Exit fondacije" i JKP "Gradsko zelenilo" potpisaće sutra, 15. juna u 20 časova na centralnom platou Štranda protokol o saradnji, čime će novosadsko preduzeće dati formalnu podršku muzičkom festivalu.

U ime "Exit fondacije" protokol će potpisati direktor Exit festivala Dušan Kovačević, a u ime Zelenila direktor Aleksandar Bogdanović. Kako poručuju iz Zelenila, Exit je jedan od najuspešnijih festivala u svetu i od velike koristi za Novi Sad i državu.

Posle potpisivanja Protokola o saradnji, direktor Exita Dušan Kovačević uručiće simboličan ček sa pomoći od 130.860 dinara Branislavi Vuksan, majci teško obolelog dečaka Gorana Vuksana iz sela Obrež, za čije lečenje su posetioci Štranda 8. juna u okviru akcije "Humani ponedeljak" sakupili pomoć.

"Na taj način Exit će dati podršku akciji "Humani ponedeljak", čiji je organizator Zelenilo", saopštili su iz ovog javnog preduzeća. 

Inače, od sutra počinje nova akcija "Humanog ponedeljka", a pomoć se sakuplja za lečenje osmogodišnje Dražene - Trifune Duduković iz Kaća.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan