Počinje „Sjaj“ na Sajmu: Izložba nakita, satova, dijamanata ...

Počinje „Sjaj“ na Sajmu: Izložba nakita, satova, dijamanata ...

Jubilarna 20. Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“ biće održana od četvrtka 5. do nedelje, 8. novembra, u Hali „Master“ Novosadskog sajma, a ulaz je besplatan.

Najviše će biti zlatara i časovničara iz Srbije, a dolazak su najavlili i učesnici iz Turske, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Očekuje se da budu prikazani zlatni i srebrni nakit, nakit s dijamantima, dragim kamenjem i Svarovski elementima, drago, poludrago i sintetičko kamenje, mašinski brušeni cirkoni, satovi iz novih linija svetskih brendova, ali i nakit od nerđajućeg čelika, bižuterija, alati i mašine za zlatarstvo i časovničarstvo, ambalaža, oprema za čuvanje i izlaganje nakita, oprema za bušenje ušiju i pirsing.

Izlagačima i posetiocima će tokom četiri dana biti dostupne i informacije o obrazovanju kadrova u zlatarstvu, novim tehnikama u izradi, kao i modernom dizajniranju nakita.

Društvo ljubitelja minerala, stena i fosila GEO-PAN - Novi Sad,  prikazaće minerale, kristale, ukrasne predmete od minerala i nakit iz privatnih zbirki kolekcionara, članova Društva. Izložiće i upotrebne predmete od oniksa porodice Blagojević iz Lozovika, kao i ručno klesane premete od hercegovačkog kamena.

Izložba “Sjaj” će svečano biti otvorena u četvrtak, 5. novembra, u 11 časova, u Hali „Master“ Novosadskog sajma.

POSEBAN REŽIM ULASKA: Radno vreme jubilarne 20. međunarodne izložbe „Sjaj“ je od 10 do 19 časova. Posetioci će u Halu „Master” ulaziti iz Aule Novosadskog sajma. Prilikom ulaska svi će prolaziti kroz detektor za metal. Ulaz je besplatan (uz obaveznu registraciju na ulazu u Halu „Master” Novosadskog sajma).

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad isključenja struje vodovod servisne informacije odbojka havarija na vodovodu bez vode sahrane novi sad Daško i Mlađa vremenska prognoza Spens Elektrodistribucija Novi Sad radosne vesti OK Vojvodina groblje memorijal velikana raspored sahrana novi sad bez struje lisje betanija gradsko groblje almaško groblje servisne informacije novi sad novosadsko porodilište Voša bebe elektrovojvodina jkp lisje smanjen pritisak vode JKP Vodovod i kanalizacija