Počinje „Sjaj“ na Sajmu: Izložba nakita, satova, dijamanata ...

Počinje „Sjaj“ na Sajmu: Izložba nakita, satova, dijamanata ...

Jubilarna 20. Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“ biće održana od četvrtka 5. do nedelje, 8. novembra, u Hali „Master“ Novosadskog sajma, a ulaz je besplatan.

Najviše će biti zlatara i časovničara iz Srbije, a dolazak su najavlili i učesnici iz Turske, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Očekuje se da budu prikazani zlatni i srebrni nakit, nakit s dijamantima, dragim kamenjem i Svarovski elementima, drago, poludrago i sintetičko kamenje, mašinski brušeni cirkoni, satovi iz novih linija svetskih brendova, ali i nakit od nerđajućeg čelika, bižuterija, alati i mašine za zlatarstvo i časovničarstvo, ambalaža, oprema za čuvanje i izlaganje nakita, oprema za bušenje ušiju i pirsing.

Izlagačima i posetiocima će tokom četiri dana biti dostupne i informacije o obrazovanju kadrova u zlatarstvu, novim tehnikama u izradi, kao i modernom dizajniranju nakita.

Društvo ljubitelja minerala, stena i fosila GEO-PAN - Novi Sad,  prikazaće minerale, kristale, ukrasne predmete od minerala i nakit iz privatnih zbirki kolekcionara, članova Društva. Izložiće i upotrebne predmete od oniksa porodice Blagojević iz Lozovika, kao i ručno klesane premete od hercegovačkog kamena.

Izložba “Sjaj” će svečano biti otvorena u četvrtak, 5. novembra, u 11 časova, u Hali „Master“ Novosadskog sajma.

POSEBAN REŽIM ULASKA: Radno vreme jubilarne 20. međunarodne izložbe „Sjaj“ je od 10 do 19 časova. Posetioci će u Halu „Master” ulaziti iz Aule Novosadskog sajma. Prilikom ulaska svi će prolaziti kroz detektor za metal. Ulaz je besplatan (uz obaveznu registraciju na ulazu u Halu „Master” Novosadskog sajma).

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan