Počinje upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" u Dečjem kulturnom centru

Počinje upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" u Dečjem kulturnom centru

Muzička saznaonica “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike.

Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece. Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta ,razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama.

U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom. Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa.

U Čarobnoj fruli postoji mogucnost upisa i na časove klavira i solfedja za sve uzraste kao i priprema za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama .

Upis počinje u ponedeljak 29. avgusta 2016. godine.

Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila , ili na broj telefona 063 – 592 – 559.

Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe novosadsko porodilište isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ horoskop Isključenje struje isključenja struje novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo zodijak servisne informacije novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija zagađenje vazduha skupština grada novog sada isključenja sremska kamenica jkp lisje magla raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija dnevni horoskop astrologija betanija raspored sahrana i ispraćaja zagađenje sahrane novi sad bez struje elektrovojvodina bez vode