Počinje upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" u Dečjem kulturnom centru

Počinje upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" u Dečjem kulturnom centru

Muzička saznaonica “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike.

Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece. Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta ,razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama.

U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom. Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa.

U Čarobnoj fruli postoji mogucnost upisa i na časove klavira i solfedja za sve uzraste kao i priprema za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama .

Upis počinje u ponedeljak 29. avgusta 2016. godine.

Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila , ili na broj telefona 063 – 592 – 559.

Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan