Podeljeni novogodišnji paketići deci korisnika Narodne kuhinje

Podeljeni novogodišnji paketići deci korisnika Narodne kuhinje

Član Gradskog veća za socijalnu i dečju zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić posetio je objekat Narodne kuhinje u Futoškoj ulici i tom prilikom podelio novogodišnje paketiće deci korisnika ove ustanove.

- Tradicionalno, i ove godine u okviru akcije "Jedan paketić – mnogo lјubavi"  Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu je obezbedila paketiće za decu korisnika Narodne kuhinje. Grad Novi Sad vodi odgovornu socijalnu politiku i iz budžeta izdvaja sredstva za brojne programe socijalne zaštite koji imaju za cilј ublažavanje siromaštva – rekao je Tihomir Nikolić i dodao da je u objektima Narodne kuhinje podelјeno ukupno 150 novogodišnjih paketića.


Sekretar Crvenog krsta Dragan Lazić rekao je da akcija "Jedan paketić – mnogo lјubavi" traje dugi niz godina, s cilјem da se pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovnišva.

- Ovom akcijom nastojimo da našim najmlađim sugrađanima ulepšamo predstojeće praznike. U tome uspevamo zahvalјujući kontinuiranoj podršci Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu kao i mnogobrojnim donatorima koji na ovaj način pokazuju svoju plemenitost, solidarnost i humanost – rekao je Dragan Lazić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan