Podeljeni novogodišnji paketići deci korisnika Narodne kuhinje

Podeljeni novogodišnji paketići deci korisnika Narodne kuhinje

Član Gradskog veća za socijalnu i dečju zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić posetio je objekat Narodne kuhinje u Futoškoj ulici i tom prilikom podelio novogodišnje paketiće deci korisnika ove ustanove.

- Tradicionalno, i ove godine u okviru akcije "Jedan paketić – mnogo lјubavi"  Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu je obezbedila paketiće za decu korisnika Narodne kuhinje. Grad Novi Sad vodi odgovornu socijalnu politiku i iz budžeta izdvaja sredstva za brojne programe socijalne zaštite koji imaju za cilј ublažavanje siromaštva – rekao je Tihomir Nikolić i dodao da je u objektima Narodne kuhinje podelјeno ukupno 150 novogodišnjih paketića.


Sekretar Crvenog krsta Dragan Lazić rekao je da akcija "Jedan paketić – mnogo lјubavi" traje dugi niz godina, s cilјem da se pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovnišva.

- Ovom akcijom nastojimo da našim najmlađim sugrađanima ulepšamo predstojeće praznike. U tome uspevamo zahvalјujući kontinuiranoj podršci Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu kao i mnogobrojnim donatorima koji na ovaj način pokazuju svoju plemenitost, solidarnost i humanost – rekao je Dragan Lazić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

korona virus gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode izmena trase autobusa betanija zdravlje astrologija bez struje sahrane novi sad isključenja struje horoskop JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad dnevni horoskop raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje raspored sahrana novi sad elektrovojvodina novorođenčad novosadsko porodilište JGSP "Novi Sad" bebe uhapšen diler vlada srbije bez vode obeležavanje novosadske racije zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje