Pođite u subotu u akciju pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Pođite u subotu u akciju pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" u subotu, 11. novembra, organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore – Stražilovo iz drugog ugla", sa rutom Paragovo–Kamenac, potok između Stražilova i Velikog i Malog Kuska–Bukovac.

Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo. Autobus kreće sa stajališta kod železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja.  Povratak je autobusom iz Bukovca u 15.20 ili 16.10.
 
Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Staza je strma i potrebna je adekvatna kondicija.
 
Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću, a iz PD "Naftaš" napominju da u ovoj akciji svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Grupu će voditi Milan Marković i Daniel Sabo, od kojih se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona 064 842 3054 i 065 434 11 51.
 
Više informacija potražite na internet prezentaciji društva.
 
 
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode novorođenčad almaško groblje havarija na vodovodu sahrane isključenja struje novosadsko porodilište servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije centralno groblje u Futogu matična knjiga rođenih jkp novosadska toplana novosađani gradsko groblje radosne vesti RHMZ porodilište raspored sahrana novi sad štrand elektrovojvodina bez struje bez vode betanija jkp lisje novi sad bebe